30 Haziran 2010 Çarşamba

KARŞILIKSIZ SEVGİMİ? BÜYÜK YALANLARA EKLEMEK İSTİYORSANIZ, SİZDE BURADAN BUYURUN LÜTFEN!


Ya bu dünyada koşulsuz seven yok mu ya? Gramla ölçülü bir biçimde aldığın sevgileri de bir gün geliyor bir karşılık olarak sana sunuyorlar.
Hele çölde susuz bedevi gibi açsan, bu sevgi suyuna; Kana kana bile olmasa, dudağının ıslaklığını sağlamak, bir nebzede olsa umut fısıltısını tekrar kulaklarına itelemek için kabul ediyorsan bütün şartları ve istekleri, o zaman işin daha zor.
Anne diye herkesin söylediği ve karşılıksız seviyor dendiği insan türü bile gün geldiğinde, senden öyle bir şeyler ister ki  “yıllarca karşılıksız sevdim, hakkım değil mi?” diyiverir. E sen karşılıksız sevmiştin, ama o karşılığı şimdi istiyorsun, ama hayır!. Onun kastettiği de zaten yıllarca onu senden talep etmemesi beklemesi idi. Değil mi?
Peki ya arkadaşlarımız daha doğrusu dostlarımız onlar! Onlarda karşılıksız mı? Hayır. Size sunduğu güzellikleri bir gün geldiğinde siz ona sunmayın bakalım ne olacak. Yanınızda kaç gün ve ne şekilde duracak. Durmayacak. O yüzden karşılıksız SEVGİ diye bir şey yoktur!
Ben karşılıksız sevdim diyenlerde zamanında kendi hissettiklerinin aynısını karşıdan diledikleri için oda karşılıksız değildir! Belki icraat olarak bir şey yapmasalar bile, karşılık beklemeleri de bu gerçeği değiştirmez!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder